Een ruime keuze Monturen voor iedereen

Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het juiste montuur. Een uitgebreide collectie aan merkbrillen is hierin een belangrijke factor. Wij werken enkel met merkbrillen van de nieuwste collecties en met glasheldere prijscondities - zonder bijkomende voorwaarden in kleine lettertjes of misleidende aanbiedingen. Kortom, bij ons koopt u uw montuur en glazen het hele jaar door aan de voordeligste prijs/kwaliteitsverhouding!

Wij hechten veel belang aan het feit dat een montuur niet alleen mooi, maar ook praktisch moet zijn. Uw gekozen montuur wordt deskundig aangepast voor een optimaal draag- en kijkcomfort.

Tenslotte kan u steeds rekenen op onze klantvriendelijke service - ook na verkoop.

Hieronder vindt u een overzicht van de merken die wij u kunnen aanbieden. Voor meer informatie kan u ook steeds terecht op de website van het desbetreffend merk.

Pssss.... voor alle Kids, hebben wij exclusief in Wilrijk 'Safilo by Kids' en dit in combinatie met een hele ruime kindercollectie van verscheidenen merken, beginnende vanaf de leeftijd 0 jaar tot ... Kom zeker eens een kijkje nemen bij ons in de zaak!


Heeft u een vraag? Bel ons op 03 830 16 50